Ens trobem en un moment de canvi per a definir el model de societat que volem per al futur. Han sigut la ciutadania la que ha dit “ja n’hi ha prou”, encomanant als nous moviments amb representació una labor de rectificació sobre la vella manera de fer política. Un canvi on no estem decidint on volem viatjar, sinó el vehicle en què volem fer-ho.

Des del municipalisme, per la seua proximitat, coneixem la voluntat real de les persones que es traslladarà cap a instàncies de la Comunitat Autònoma, l’Estat i fins i tot Europa. Es tracta de donar la volta al sentit de l’obediència i que els Ajuntaments siguen el focus on naix i impulsa un projecte per a la seua realització en altes instàncies, i no com ara que des d’Europa ens diuen com hem de viure. Encara que els municipis no elaboren lleis, sí atenen les necessitats i reben la informació necessària per a saber què lleis són adequades.

En aquests moments, l’Administració ha de centrar el seu treball a cobrir els desajustaments que produeixen desigualtat i risc d’exclusió social (desnonaments, pobresa, atur,…), però no solament per a solucionar la situació dels afectats, sinó perquè la resta de la societat puga dormir tranquil·la sabent que té una Administració que es desviu per donar solució a aquests problemes.

DECLARACIO DE BÉNS, ACTIVITATS I REVOCABILITAT

Iñaki Vallejo Segura, presenta amb motiu de la presa
de possessió els béns, activitats i la carta de revocabilitat:

DECLARACIÓ DE BÉNS

pdf-icon

DECLARACIÓ D’ACTIVITATS

pdf-icon

CARTA DE REVOCABILITAT

pdf-icon

SALARI REGIDOR · SALARI PORTAVEU DIPUTACIÓ PROVINCIAL

Regidora no portaveu dedicació mínima 20%. Quantitats en brut.
Diputada Provincial dedicació mínima 45%. Quantitats en brut.

Tal com marca el nostre codi ètic cap càrrec públic pot cobrar més de 3 SMI pel que es donarà la quantitat que supere aquest límit.

RETIBUCIÓ MES
RETRIBUCIÓ ANUAL
1.175,55 (regidora, 12 pagues)
3.000 (diputada, 12 pagues)
Total: 4.175,55 euros
14.118,60 euros (regidora)
36.000 euros (diputada)
Total: 50.118,60 euros