• Per constituir l’Agrupació d’electors Castelló en Moviment cal aconseguir un mínim de 3.000 signatures entre l’1 i el 20 d’Abril. Les persones signants han d’estar censades a Castelló, en cas contrari, la signatura no té validesa. Per saber on signar pots consultar l’esdeveniment del nostre facebook.
  • Les signatures cal recollir-les mitjançant un model normalitzat. Aquest el pots descarregar ací mateix. Recorda revisar que les dades de la persona signant són iguals a les del seu DNI. Com veuràs al model normalitzat hi han 5 signatures per fulla. Sinó pots imprimir-ho no et preocupes, nosaltres te’l facilitem, tan sols cal que contactes amb: organitzacio@guanyemcastello.org
  • Al llarg del mes d’Abril ens repartirem per diferents punts de la ciutat per recollir les signatures. Per coordinar la participació deus inscriure’t al formulari de “Reserva de taula” que hem habilitat. Hem d’estar ben organitzats per aconseguir-ho.

–> RESERVA TAULA PER A LA RECOLLIDA DE SIGNATURES <–


  • Per validar cada signatura aquesta ha d’anar acompanyada de la foto del DNI del signatari (per ambdues cares, no ho oblides!). Aquest pas és molt important però no t’atabales, tan senzill com fer les fotos al DNI amb un mòbil. Aquest pas és molt important però no t’atabales, tan senzill com fer les fotos al DNI amb un mòbil. Procura que la foto quede amb aspecte quadrat i no trapezoidal.
  • Una vegada tens les fotos, i per facilitar la feina, pots enviar-les des del mòbil o des del teu ordinador mitjançant algun d’aquests dos mètodes:

per E-mail a dni@castelloenmoviment.org o a dni@suin.pl des del mateix mòbil.
per Telegram: 644263331

Et demanem que per facilitar la gestió no barreges els dos mètodes d’enviament. El millor és decidir-se per un des del principi.

  • Una vegada enviades les fotos rebràs un mail (o missatge de telegram) amb les claus d’accés a aquesta web on pots agrupar les fotos per parelles (anvers i revers del DNI), i agrupar-les en blocs de 5 per a enllestir la impressió de DNIs que acompanyarà al model oficial de signatures. No t’espantes, veuràs que és molt intuïtiu, i a més en aquest vídeo expliquem el funcionament per a fer-ho.

  • Per finalitzar sols cal imprimir els DNIs i adjuntar-los amb la fulla de signatures. Si ho fas tu ens vindria genial. Ara bé, nosaltres també ens oferim per imprimir-los. Això si, caldrà que ens faces arribar les fulles signades.

MATERIAL NECESSARI: