LA TEIXIDORA

La Teixidora, espai obert pel treball municipalista de Castelló i les seues comarques, neix de la inquietud de Castelló en Moviment per generar diàlegs i trobades entres les diferents agrupacions municipalistes, així com entre aquestes i diferents col·lectius socials que participen d’un procés de canvi de baix a dalt dels nostres pobles, les nostres ciutats i les nostres vides, individuals i col·lectives.

En la Teixidora organitzem tallers, jornades, trobades i altres activitats amb la intenció de facilitar un espai de cooperació des del que nodrir i reforçar, amb pràctiques de pensament i acció col·lectives, els nostres esdevenirs com a agents actius de canvi, treballant des del diàleg, el suport mutu, l’intercanvi i la reflexió/creació/acció col·lectives. Us convidem a teixir amb nosaltres xarxes de vida col·lectiva que ens permeten posar en marxa totes les nostres potències per a la construcció d’altres maneres de viure. El moment és ara. Quan si no?

L’espai compta amb tres sales de diferents mides que es posen a disposició de totes aquelles que, en el marc de processos de transformació social als nostres territoris, necessiten d’ell per desenvolupar les seues accions (reunions, cursos…). Alguna proposta per a desenvolupar en La Teixidora? Necessitat de l’ús de l’espai pel teu treball? Ompli el FORMULARI i ens posarem en contacte amb tu. Ens trobareu al carrer d’Adoberies, 17 de Castelló.

Els camps amb * són obligatoris.