La participació en aquesta campanya comporta el consentiment exprés dels participants al tractament de les seues dades per part de l’associació Suport a Iniciatives Populars, que en cap cas seran comunicades a tercers.
Als efectes previnguts en la legislació sobre protecció de dades de caràcter personal, Suport a Iniciatives Populars informa que les dades personals emplenades pels participants en el lloc guanyemcastello.org, s’incorporen a un fitxer automatitzat de titularitat de Suport a Iniciatives Populars, creat amb la finalitat de gestionar la campanya, incloses les comunicacions, sempre no comercials, que es consideren de l’interés del participant, per qualsevol mitjà, inclòs l’electrònic.
Aquestes dades seran tractades per Suport a Iniciatives Populars en tot moment d’acord amb la legislació aplicable en la matèria. Suport a Iniciatives Populars garanteix a l’interessat en tot cas, la possibilitat d’exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seues dades, així com a deixar de rebre comunicacions per via electrònica, notificant-ho a Suport a Iniciatives Populars a través de la seua pàgina web.
La participación en esta campaña conlleva el consentimiento expreso de los participantes al tratamiento de sus datos por parte de la asociación Suport a Iniciatives Populars, que en ningún caso serán comunicados a terceros.
A los efectos prevenidos en la legislación sobre Protección de Datos de Carácter Personal, Suport a Iniciatives Populars informa de que los datos personales cumplimentados por los participantes en el sitio guanyemcastello.org, se incorporan a un fichero automatizado de titularidad de Suport a Iniciatives Populars, creado con la finalidad de gestionar las campaña, incluyendo las comunicaciones, siempre no comerciales, que se consideren del interés del participante, por cualquier medio, incluido el electrónico.
Dichos datos serán tratados por Suport a Iniciatives Populars en todo momento de acuerdo con la legislación aplicable en la materia. Suport a Iniciatives Populars garantiza al interesado en todo caso, la posibilidad de ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición de sus datos, así como a dejar de recibir comunicaciones por vía electrónica, notificándolo a Suport a Iniciatives Populars a través de su página web.